Sunday in May

Tvåveckors-föräldrar! Tycker vi löser det galant! Byter av varann, hjälps åt, gör det tillsammans. Dribblar med katter som ska in och ut, är bebis varm, sval, hungrig, trött, vill ha närhet.

Jag tränar mamma-mage, Micke får åka iväg på gymmet. Jag var på AW i fredags med kollegorna och Micke roddade matning och hålla Elvis nöjd i 4h som inte blev en lätt vals. Men! Så skönt att sitta på AW och veta att man har en man och pappa till barnet som löser det, vi hördes inte en gång och jag var inte ett dugg orolig!

Såna där energipåfyllnader gör att man älskar sitt nya liv som mamma, jag behöver det så mycket!

Igår hängde vi med faster Fia på Rosenlund och grillade och fick sola lite medan Elvis sov inne ☀️

Jag är väldigt imponerad av hur min mage och mitt bäcken känns så helt, är ingen fara för ”kissar-på-mig-när-jag-nyser” alls, känner att mitt knip är starkt som innan. Kan ju vara därför han också hade otroligt svårt att komma ut…..

Däremot brösten…. Jisses! Som bomber, och det ena krånglar med att vilja producera maaaassor så det blir knölar direkt om han inte äter det helt tomt, en ond cirkel. Och när bebisar skriker på stan sprutar bröstmjölken rakt genom kläderna 🤣

Helt sjukt hur kroppen är skapt! Imponerad! MEN, just brösten kan bli löpningens fall känner jag.. är jag inte nytömd så är varje steg som bomer med knivar åt alla håll 😑

Imponerad över ammande idrottskvinnor, big time!

Även om jag värdesätter min träning högt kommer jag värdesätta att kunna amma mitt barn mer så jag tar allt som det kommer!

Elvis har haft riktigt jobbiga ”ätar-nätter” sedan sist jag skrev, som man bara löser för att det är ens underbara lilla barn. Hela kroppen skriker att det är så fel att vara vaken en gång i timmen.. men, som några sa, ”med spädbarn finns inga rutiner” vilket är sant. Att dom sover hela dagen betyder inte att dom kommer vara vaken hela den natten och tvärtom. Det är olika varje dag! Inatt sov lillkrigaren t.ex 00-04 och sedan 04:30-07:26, WHAT! Känner man då! Sov som en prinsessa och får direkt massa energi!

Gick runt Munksjön med M och vagnen, hann med glassköp och värdefull tid att bara prata med varann.

Varm jacka på så inte brösten stockar ihop 😅

Till veckan kommer mamma och min låtsaspappa på besök. Det blir roligt för dem att träffa Elvis, och spännande för oss att ha två vuxna boende hos oss mitt i det ”nya livet” så är det när man har halva familjen i Y-landet. Hur som haver blir det kul och visa Jönnet från sin allra vackraste sida, ett soligt maj!

Kan inte få nog av den här staden den här tiden på året, det är som att få barn- värt det! 😎☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s